SIAL Middle East 2016 Fuarı hk.

İstanbul Ticaret Odası’ndan alınan bir yazıda, Birleşik Arap Emirlikleri ve çevre ülkelerin ülkemiz gıda ihracatı için taşıdığı önem doğrultusunda, her yıl Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dhabi Emirliği’nde düzenlenen Sial Middle East Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nın Türkiye milli iştirakının 2010 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirildiği bildirilmektedir.

Körfez ve Ortadoğu profesyonellerinin ağırlandığı SIAL Middle East 2016 Fuarı’nın 5-7 Aralık 2016 tarihleri arasında Abu Dhabi National Exhibition Center’de gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Söz konusu fuara katılmak ve daha detaylı bilgi almak isteyen üyelerimizin, İstanbul Ticaret Odası (Sibel TAYCAN; Tel: 0212 455 61 11, E-posta: sibel.taycan@ito.org.tr / aylin.odabas@ito.org.tr ) ile iletişime geçmeleri hususunu bilgilerinize sunarız.