Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nin Geleneksel İftarı İş Dünyasını Buluşturdu

  • Diğer Haberler
beylikduzu-osb-iftar-01

Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) düzenlediği geleneksel iftar etkinliği, başta Beylikdüzü olmak üzere çok sayıda sanayici ve iş insanı ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özyiğit’in de bulunduğu ve Beylikdüzü OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keleşoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve İSO Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Keleş de katıldı.

Etkinlikte konuşan İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özyiğit Ramazan’ın ruhuna uygun, birlik beraberlik çağrıştıran bu etkinlik için Beylikdüzü OSB yönetimine teşekkür etti. Burada gördüğü hoşgörü ve kardeşlik duygularının her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirterek bu tür toplantılaran tüm iş örgütü temsilcilerine örnek olmasını diledi.

Beylikdüzü OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keleşoğlu da ev sahibi olarak yaptığı konuşmada yaptığı konuşmada kimseyi ayırmadan tüm kesimlerle aynı sofrada olmanın kıvancını yaşadıklarını söyledi. Manevi duyguların arttığı bir ayda olduklarına değinen Keleşoğlu, 2018 ve 2019 yıllarının sanayiciler için zor geçtiğini ve bu dönemi el birliği içinde atlatmaları gerektiğini kaydetti. Bunun için Türkiye insanının potansiyeline ve bu toprakların gücüne inandıklarına işaret eden Keleşoğlu, huzur ve istikrarın sanayicilerin yanında olmasını diledi.

Beylikdüzü’nün yeni Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da katıldığı geleneksel iftarda bir konuşma yaptı. Ramazan aynın en büyük özelliği olan insanları bir araya getirme ve buluşmanın güzelliği içinde olmaktan onur duyduğunu söyledi. Bu sofralarda sadece yemeklerin yenmediğini, duygularını da paylaşıldığını belirten Çalık, bu anlamlı günde ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst düzeyde yaşanmasını diledi.