BİGG Garaj 2020/2 Tanıtım Duyurusu

TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı “Teknolojik Ar-Ge ve İnovasyon” içeren projeleri desteklemek adına TÜBİTAK tarafından açılan geri ödemesiz %100 hibe programıdır.

Bu programa başvurular TUBİTAK tarafından belirlenen uygulayıcı kuruluşlar aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. BİGG Garaj da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteği ile TOBB ETÜ TTO bünyesinde 2015 yılından beri BİGG GARAJ programının yürütücülerinden biri olarak, program kapsamında 7 çağrı döneminde 23 ilden 69 girişimciye 9800000 TL’lik hibe kazandırmıştır.

TOBB ETÜ TTO olarak BİGG GARAJ Programı kapsamında İş Planı Yazma Eğitimi, Teknik Eğitimler, Birebir mentorluk desteği vb. tüm hizmetler ücretsiz olarak sunulacaktır. Yeni dönemde Hacettepe TTM ile birlikte ortaklaşa yürütülen programa başvurarak Teknoloji Tabanlı Ve İnovasyon içeren projesini gerçekleştirmek ve 200.000 TL geri ödemesiz %100 hibe ile kendi şirketini kurmak isteyen girişimcilerin programa başvuruları beklenmektedir.

Başvuru ve Detaylı bilgi için:https://etugaraj.org/

TOBB ETÜ GARAJ GİRİŞİMCİLİK ve KULUÇKA MERKEZİ