Japonya-TRINS 2. Dönem Toplantısı

TOBB'dan Odamıza ulaşan yazıda, Eşbaşkanlığı Ekonomi Bakanı Sn. Nihat Zeybekçi tarafından yürütülen Türkiye-Japonya Ticaret ve Yatırım Zirvesi (TRINS) 2. Dönem Toplantısının 2 Temmuz 2014 Çarşamba günü Ankara'da gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

Bu kapsamda, anılan TRINS Toplantısına yönelik olarak Ekonomi Bakanlığı tarafından yapılacak hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere,

• Görev ve yetki alanlarına giren konularda iki ülke arasındaki ilişkiler
  • Söz konusu TRINS Toplantısı sırasında gündeme getirilmesinde yarar görülen konular (Türkçe ve İngilizce olarak)

hakkında bilgi notları talep edilmektedir.

Bu itibarla, belirtilen konular ile ilgili görüş ve önerilerinizin en geç 26 Mayıs 2014 Pazartesi gününe kadar TOBB'a iletilmek üzere Odamıza (Özge SARIÇAY osaricay@iso.org.tr) gönderilmesi hususu bilgilerinize sunulur.