KOBİ’ler İçin Kamu İhalelerinde Güncel Gelişmeler Bilgilendirme Semineri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazıda, 25 Kasım 2020 tarihinde, saat 14.00’te KOBİ’ler İçin Kamu İhalelerinde Güncel Gelişmeler Bilgilendirme Semineri yapılacağı belirtilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Kamu İhale Kurumu Başkanı Hamdi Güleç’in katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan seminerde kamu ihalelerindeki güncel gelişmeler, Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) kullanımı, ihalelere katılım ve teklif verme süreçleri, ihalelerde yerli isteklilere ve yerli malına sağlanan avantajlar, e-ihale, e-eksiltme ve e-şikayet uygulamaları anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere https://tobb-org.zoom.us/j/96832978283 Linkinden katılabilirsiniz.

Seminere katılım şifresi: 131916

Seminer ayrıca sosyal medya (Youtube, Twitter, facebook) hesaplarımızdan da yayınlanacaktır.

Ayrıntılı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.