Pakistan Firmalarının Tanıtımı Hakkında

Pakistan Büyükelçiliği’nden alınan bir yazıda, Pakistan Ticaret ve Sanayi Odası Federasyonu’nun aşağıda adı geçen firmaları Türk firmalarına tanıtmak istediği belirtilmiştir;

• "HMCC Dijital Teknoloji", özelleştirilmiş yazılım hizmetleri sağlayan bir yazılım geliştirme firmasıdır.
  • "HMCC Global", muhasebe, finans, vergilendirme, danışmanlık vb. alanlarda hizmet vermektedir.
  • "Hunza Exports", ABD, AB ve Orta Doğu'ya dokuma ve örme konfeksiyon alanında en büyük ihracatçılardan biridir.
  • "Hunza Dates", hurma çiftçiliği, ekim, işleme, yerel ve ihracat kalitesinde hurmaların öğütülmesi konusunda onlarca yıllık deneyime sahiptir. Tarlalarında en kaliteli hurmalar ​​yetişmektedir.
  • "Hunza Mango", en uygun fiyata yüksek kaliteli, iyi paketlenmiş mangolar tedarik etme konusunda uzmanlaşmıştır.

Firmalar ile ilgili daha fazla bilgiye info@fpcci.org.pk & URL: www.fpcci.org.pk adreslerinden ulaşabilirsiniz.