Rapor ve Belge Taleplerinizi Odamıza Gelmeden de Yapabilirsiniz

Sayın Üyemiz,

Ülkemizi de etkilemekte olan Koronavirüs salgınına yönelik tedbirler kapsamında, Odamızdan talep edeceğiniz tüm rapor ve belge taleplerine ilişkin müracaatlarınızı Odamız merkez veya hizmet birimlerine gelmeden de yapabilirsiniz.

Bunun için, www.iso.org.tr adresli İSO web sayfasında “Hizmetler” bölümünde yer alan, talebiniz konusu rapor ve belgeye ilişkin dokümanları ve hizmet ücreti ödeme dekontunu;

Konuyla ilgili sorularınız için (0 212) 252 29 00 / 451 ve 452 telefon numaralarını ve yukarıdaki e-posta adreslerini kullanabilirsiniz.

Ayrıca siz üyelerimizin hizmetine daha önce sunmuş olduğumuz online hizmetler (www.iso.org.tr/online-hizmetler) altyapımızı da bu süreçte çok daha aktif bir biçimde kullanarak hizmet alabileceğiniz hususunu bir kez daha hatırlatıyoruz.

Saygılarımızla,