Türkiye – Belçika JETCO II. Dönem Toplantısı

Ticaret Bakanlığı’ndan alınan yazıda, Türkiye Belçika II. Dönem JETCO Toplantısı'nın Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan ile Belçika Dışişleri, Avrupa İşleri, Dış Ticaret ve Federal Kültürel Kurumlar Bakanı Sophie Wilmes eşbaşkanlıklarında video konferans yöntemiyle 27 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirileceği belirtilerek, söz konusu toplantıda gündeme getirilmesinde fayda görülen konulara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

Bu itibarla, ilgili üyelerimizin toplantı hazırlıklarında kullanılmak üzere, Belçika ile mal ve hizmet ticaretinde karşılaşılan problemler, pazara giriş engelleri, çözüm önerileri, ticaretin kolaylaştırılmasına yönelik tedbirler, ülkemizdeki yatırım imkânları, yatırım projeleri ve Belçika'da yatırımcılarımızın karşılaştıkları sorunlar gibi konulara ilişkin görüşlerini 04 Kasım 2020 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar Odamıza (E-posta: obtuncel@iso.org.tr) iletmelerini rica ederiz.