Tuzla Hizmet Birimimiz Hizmetinizde

Sayın Üyemiz,

İstanbul Sanayi Odası olarak 2014 yılı Mart ayında Anadolu yakasında Ümraniye Temsilciliğini, Avrupa yakasında ise Yenibosna Temsilciliğini açarak üyelerimizin Oda hizmetlerine daha kolay ve hızlı ulaşabilmesi sağlanmıştır.

Temsilciliklerimizin yarattığı üye memnuniyeti ve bölge sanayicilerimizin talepleri üzerine Yönetim Kurulumuzun kararı gereğince TUZLA HİZMET BİRİMİ’ni açarak hizmet ağımıza bir yenisini ilave ettik. Böylece üyelerimiz, artık birçok Oda hizmetini, merkeze gelmeden temsilciliklerimiz ve hizmet birimimizden alabilir duruma gelmiştir.

Tuzla Hizmet Birimimizin adresi İstanbul Anadolu Yakası OSB İdari Binası Aydınlı Mah. Gazi Bulvarı 5.Sokak No: 2 Tuzla – İSTANBUL olup telefon numarası (0 216) 593 00 78, faks numarası (0 216) 593 00 79’dur.

Ayrıca hizmet birimimize Odamızın (0 212) 252 29 00 numaralı merkez santralı üzerinden de ulaşılabilmektedir.

Tuzla Hizmet Birimimizde verilecek hizmetler:

• Oda üyelik işlemlerine ilişkin tüm müracaatlar,
  • Kapasite raporu müracaat kabulü
  • Muhtelif ekspertiz raporları (Geçici ihracat, geçici ithalat, fiili tüketim, fire, taahhüt kapatma vb.) müracaatları,
  • Kapasite raporu onaylı suret verilmesi,
  • Faaliyet Belgesi düzenlenmesi (Oda sicil kayıt sureti) – İngilizce ve Türkçe
  • İhale Durum Belgesi, İmalat Yeterlilik Belgesi, İmalatçı Belgesi düzenlenmesi,
  • AB-IPA projeleri kapsamında kullanılan Türk Malı Belgesi (IPA) Satışı ve Düzenlenmesi,
  • İhracatta Dolaşım Belgeleri Satış ve Onayı (Menşe Şahadetnamesi, A.TR, EUR.1, FORM A vb.)
  • Muhtelif onay işlemleri (Fatura, Bağkur formları, denklik-ustalık ve kalfalık, vize için konsolosluk yazıları vb.)
  • Oda aidat tahsilatı
  • Sanayici kimlik kartı başvuru kabulü ve kart teslimi