Asüd Yönetimi İSO'da

asud-yonetimi

Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği (ASÜD) Yönetim Kurulu İstanbul Sanayi Odası’nı (İSO) ziyaret etti. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve Yönetim Kurulu Üyesi Nahit Kemalbay ile bir araya gelen ASÜD heyeti göreve yeni seçilmesi dolayısıyla İSO Yönetimini kutladı ve başarılar diledi. İSO Genel Sekreteri Melek Us’un da yer aldığı ziyarette, ASÜD heyetinden; ASÜD Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çallı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Ülker, Adnan Çavuş, Faruk Tahsildaroğlu, Muzaffer Güneş, Cevdet Arınık, Dilşat Uyguroğlu’nun in yanı sıra Türkiye Gıda Dernekleri Federasyonu Kurumsal İletişim Direktörü İlknur Menlik de hazır bulundu.