SÜRESİ BİTEN KAPASİTE RAPORLARININ GEÇERLİLİK SÜRELERİ 1 TEMMUZ’A KADAR UZATILDI

  • Diğer Haberler
korona-önlemler-kapasite-raporları-01

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türkiye’de etkili olan Koronavirüs salgını nedeniyle üyelerinden ve Odalardan gelen talepler doğrultusunda; sanayi kapasite raporlarının geçerlilik sürelerinin yeniden uzatılması kararı aldı. İstanbul Sanayi Odası (İSO) bu konuyla ilgili üyelerini bilgilendirerek şu duyuruyu yaptı:

“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türkiye’de etkili olan Koronavirüs salgını nedeniyle üyelerinden ve Odalardan gelen talepler doğrultusunda; sanayi kapasite raporlarının geçerlilik sürelerinin yeniden uzatılması kararı aldı.

Buna göre, Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran 2020’de sona erecek olan sanayi kapasite raporlarının geçerlilik süreleri 1 Temmuz 2020 tarihine kadar uzatıldı.

Ancak, Nisan, Mayıs ve Haziran 2020’de ilk defa yapılacak sanayi kapasite raporu başvuruları ve değişiklik zorunluluğu bulunan sanayi kapasite raporu başvurularına ise devam edilecektir. 

Bu süreç buyunca kapasite raporu tespitleri, firmanız işyerine gelinmeksizin eksper heyeti tarafından online/görüntülü olarak yapılacaktır. 

Bu süreçte Odamızdan talep edeceğiniz kapasite raporu veya diğer rapor ve belge taleplerine ilişkin müracaatlarınızı Odamız merkez veya hizmet birimlerine gelmeden de yapabilirsiniz. 

Bunun için, www.iso.org.tr adresli İSO web sayfasında "Hizmetler" bölümünde yer alan, talebiniz konusu rapor ve belgeye ilişkin dokümanları ve hizmet ücreti ödeme dekontunu;

İSO merkez binasına veya temsilciliklerimize kurye ile veya mtatli@iso.org.tr, cbonuc@iso.org.tr veya ctopuz@iso.org.tr adreslerinden birisine e-posta ile ulaştırmanız yeterlidir.

Konuyla ilgili sorularınız için (0 212) 252 29 00 / 451, 452 veya 453 telefon numaralarını ve yukarıdaki e-posta adreslerini kullanabilirsiniz.

Ayrıca siz üyelerimizin hizmetine daha önce sunmuş olduğumuz online hizmetler (www.iso.org.tr/online-hizmetler) altyapımızı da bu süreçte çok daha aktif bir biçimde kullanarak hizmet alabileceğiniz hususunu bir kez daha hatırlatıyoruz.”