29Mar

İSO Savunma Sanayi Tedarikçi Günleri: TAI İkili Görüşme Etkinliği

Savunma sanayimizin giderek artan millileştirilmesi çalışmaları hem içerdiği stratejik önem hem de ekosisteminde yaratacağı teknolojik gelişme etkisi ile ülkemizin küresel arenadaki gücünü belirlemede en önemli etkenlerden biri olarak görülmektedir.

Bu anlayıştan hareketle İstanbul Sanayi Odası olarak, ülkemiz için kritik öneme sahip "Savunma Sanayi" konusunda 29 Mart 2018 (Perşembe) tarihinde Odakule’de savunma sanayimizin önde gelen firmalarından TAI ile bir İkili Görüşme Etkinliği hayata geçiriyoruz.

Ülkemiz savunma sanayi çalışmalarına güç katacağını düşündüğümüz "İSO Savunma Sanayi Tedarikçi Günleri: TAI" eşleştirme etkinliğimize aşağıdaki potansiyel işbirliği alanlarını da dikkate alarak katılımınızdan dolayı mutluluk duyacağımızı belirtir, gösterdiğiniz ilgiye şimdiden teşekkür ederiz.

Etkinliğimize kayıtlar online alınmaktadır. İkili görüşme etkinliğimize kayıt olmak için lütfen ilgili linke tıklayınız

Kayıt

İkili görüşme etkinliğimize kayıt olmak için lütfen ilgili linke tıklayınız!

İkili görüşmelere katılabilmek için kayıt linkinde talep edilen bilgilerin tamamlanması gerekmektedir. İkili iş görüşmesine kayıt yaptıran firmalarımıza bilgi maili bilahare iletilecektir. Salon kapasitesi ölçüsünde kontenjanı (kontenjan dolması durumunda kayıt sistemi daha erken tarihte kapatılacaktır.) olan etkinlik için son kayıt tarihi 23 Mart 2018’dir.

TAI Tedarik Politikaları hakkında bilgi almak için tıklayınız!

Tarih 29 Mart 2018, Perşembe
Saat 13:00 - 17:30
Program 13:00 – 13:30 TAI Sunum / 13:30 – 17:30 İkili Görüşmeler
Yer İSO Odakule