16.-21.-22. Grup Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı

  • Haberler
16grup-manset-01

İstanbul Sanayi Odası 16. Grup Deri, Yünlü Deri ve Saraciye Sanayii, 21. Grup Deri, Kürk Giyim ve Aksesuarları Sanayii ve 22. Grup Ayakkabı ve Yan Sanayii meslek komitesi üyeleri, sektörünün sorunlarını ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini birlikte değerlendirmek ve ortak yapılabilecek çalışmaları tespit etmek amacıyla 8 Mart 2023 tarihinde İSO Odakule Taksim Eğitim Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Çetin ülkemizde yaşanan deprem felaketine değinerek Odamızın yürüttüğü çalışmalar ve Antakya’da kurulacak olan İSO Yaşam Kenti hakkında bilgilendirme yaptı. Yeni dönemde dört yıl boyunca birlikte yapabilecekleri çalışmalar hakkında fikirlerini paylaşan Çetin’in ardından toplantıya katılan üyeler de tek tek söz alarak sektördeki güncel gelişmeler ve sektörün sorunları üzerinde görüşlerini paylaştı.

Toplantıda; ihracat, gümrük vergileri, enerji maliyeleri, ham maddeye erişim, Çin pazar yapısı ve rekabet, fuarlar gibi sektörün öncelikli konuları hakkında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.