İSO ve İTO’nun Mobilya Komiteleri Ortak Toplantı Gerçekleştirdi

• Haberler
24grup-manset-01

Odamız 24. Grup Büro ve Mağaza Mobilyaları Sanayii ve 25. Grup Ev Mobilyaları Sanayii Meslek Komiteleri, İstanbul Ticaret Odası’nın 71. Grup Mobilya meslek komitesi temsilcilerinin katılımıyla 22 Haziran 2023 tarihinde Odakule’de, sektörün sorunları ve bu sorunlara yönelik ortak çözümlerin görüşüldüğü ve karşılıklı iş birliklerinin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı, 24. Grup Meslek Komitesi Başkanı Selim Gül’ün Odamız mobilya sektörü meslek komitelerinin çalışmaları hakkında katılımcıları bilgilendirilmesiyle başladı. Sektörün mevcut durumu ile ilgili genel değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda İstanbul’da mobilya sektörünün yerleşimi ve sektördeki nitelikli eleman ihtiyacı konuları ön plana çıktı.

Toplantıda, sorunlara çözüm bulunması noktasında bu tür toplantıların ve Odalar arası iş birliklerinin geliştirilmesinin önemine vurgu yapıldı.