Edirne Valisi Yunus Sezer, Bölge İş Dünyasını Temsil Eden Bir Heyetle İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

  • Diğer Haberler
vali_manset_02

T.C. Edirne Valisi Yunus Sezer, beraberinde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Sezai Irmak ve Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk’ün bulunduğu bir heyetle İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kırıkkale Valiliği’nin ardından 2021 yılından itibaren Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı görevini yürüten ve geçen yılın ağustos ayında Edirne Valiliği’ne atanan Sezer’in ziyaretinde güncel konuların yanında Edirne ve çevresinin ekonomik yapısı ile ilgili sohbet edildi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin’in de yer aldığı heyet ile yapılan görüşmede çok zengin bir tarihi ve kültürel mirasa ev sahipliği yapan; turizmin yanında, tarım ve hayvancılık sektörünün öne çıktığı şehrin sanayisinin desteklenerek geliştirilmesi ve kentte istihdamın arttırılması adına başta eğitim alanında olmak üzere, hayata geçirilebilecek projelerin neler olabileceği konusunda fikir alışverişi yapıldı. Bu bağlamda kurumlararası iş birliğinin daha da geliştirilmesi konusunda mutabık kalındı.