Körfez Ticaret Odası Yönetimi, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Odakule’de Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
kto_manset_01

Körfez Ticaret Odası (KTO) Yönetimi, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk başkanlığında, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimini ziyaret etti. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmede İstanbul’un yakınında olan İzmit’in Körfez İlçesinin ekonomik gelişmesi ve gündemi hakkında sohbet edildi.

Ziyarette Marmara Bölgesine bir bütün olarak baktıklarını söyleyen İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, bölgenin sorunlarına karşı çözüm odaklı ve ortak bir yaklaşım sergilemek gerektiğini söyledi. Kocaeli’nin bölgenin can damarı olduğuna değinen Bahçıvan, bölge ekonomisinin sağlamlığının Türkiye ekonomisinin sağlamlığı anlamına geleceğine değindi.

Ekonomide ve sanayi sektöründe yaşanan güncel gelişmeler üzerine sohbet edildiği ziyarette bölge ekonomisinin daha güçlü hale gelmesi için neler yapılabileceği üzerinden fikir alışverişinde bulunuldu. Kocaeli ve Körfez bölgesinin, Türkiye'nin ekonomik olarak en dinamik bölgelerinin başında geldiğine değinilen görüşmede bölge OSB’lerinin durumu ele alındı. Bölgenin sanayi yapısının, limanlarının ve lojistik altyapısının çok değerli olduğunun vurgulandığı ziyarette İki kurum arasında ortak projelerin geliştirilmesi ve ticari ilişkilerin artırılması konusunda kurumlar arası iletişimin önemine vurgu yapıldı. İSO genel merkezi Odakule binasında gerçekleşen ziyarette KTO heyetinde şu isimler yer aldı: KTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Uykun, KTO Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Altun, Fatih Fidan, Osman Akova, Uğur Kılıç, Ahmet Kaya, Ramazan Öztürk, Mehmet Gümüş, KTO Meclis Üyesi Murat Çetin Kaya, KTO Genel Sekreter Berat Nas.