Etiyopya Ankara Büyükelçisi Adem Mohamed Mahmud, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

  • Etkinlikler
etiyopya-buyukelcisi-01

Etiyopya Ankara Büyükelçisi Adem Mohamed Mahmud, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan'a nezaket ziyaretinde bulundu. İSO genel merkezi Odakule binasında gerçekleşen görüşmede Elçi ve Müsteşar Mulie Tarekegn Edlie de bulundu.

Dünyada yaşanan güncel gelişmeler üzerine sohbet edildiği ziyarette, Etiyopya başta olmak üzere Doğu Afrika bölgesinin ekonomisi hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Türkiye ve Etiyopya arasındaki ticari ilişkilerin daha da güçlendirilmesi ve iş birliğinin artırılmasına yönelik birlikte yapılabilecek projelere değinildi. Görüşmede Etiyopya’nın stratejik konumunun ve hızla büyüyen ekonomisinin iş insanlarına fırsatlar sunduğuna da dikkat çekilirken bu konuda İstanbullu sanayicilerin bilgilendirilmesi üzerinde duruldu ve iki ülke sanayici ve iş insanlarını bir araya getirebilecek projelerin hayata geçirilebilmesi için kurumlar arası iletişimin artırılmasına vurgu yapıldı.