İSO Yönetimi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve T.C. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, T.C. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı Ziyaret Etti

  • Etkinlikler
ankara-ziyaret-01

Yeni görevlerine başlayan Cumhurbaşkanlığı Kabine Üyeleri’ne nezaket ziyareti gerçekleştirmek için Ankara’da bulunan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve üç Bakanı makamlarında ziyaret ederek yeni dönem çalışmalarında başarı ve tebriklerini paylaştı.

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan Başkanlığındaki ziyaret heyetinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sultan Tepe, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Akar, Vehbi Canpolat, Hüseyin Çetin, Dr. Faruk Sarı ve İSO Genel Sekreteri Haktan Akın bulundu.

İSO Yönetimi, Ankara’daki temaslarına Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ziyaret ettiği Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ziyaretiyle başladı. İSO heyetini sıcak bir atmosferde kabul eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. İSO Heyeti sanayinin gündemindeki önemli konuları Yılmaz ile paylaştı. Yeni çalışma döneminde tebrik ve başarı dileklerini paylaştı. Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’a günün anısına bir plaket de takdim edildi.

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve İSO heyeti Ankara’da T.C. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı da ziyaret etti. İSO heyeti, İstanbul Valiliği’nden Bakanlık görevine gelen Yerlikaya’ya İstanbul’daki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve yeni görevi için tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu. Ziyaret sırasında yeni İçişleri Bakanı Yerlikaya’ya ziyaretin anısına bir plaket takdim edildi.

Nezaket ziyaretleri kapsamında İSO Yönetimi, bir sonraki ziyaretini T.C. Ticaret Bakanı Ömer Bolat’a gerçekleştirdi. T.C. Ticaret Bakanlığı binasında gerçekleşen görüşmede İSO Yönetimi, yeni Ticaret Bakanı Bolat’a yeni görevi için tebrik ve başarı dileklerinde bulundu. Ülkemizde ve dünyada yaşanan güncel ekonomik gelişmelerin ele alındığı ziyarette İSO Yönetimi, Bakan Bolat’a ziyaretin anısına bir plaket takdim etti.

İSO Yönetimi, Ankara’daki son ziyaretini T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a gerçekleştirdi. T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda gerçekleşen ziyarette İSO Yönetimi, yeni Bakan Kacır’a görevinde tebrik ve başarı dileklerinde bulundu. Ülke sanayisinin yüksek teknolojiye dayalı üretim gücünün artırılmasına ilişkin fikir alışverişinde bulunulduğu görüşmede Bakan Kacır’a ziyaretin anısına plaket takdim edildi.