Sanayide Etkili Elektrik Tedariki Semineri

  • Haberler
35_grup_manset_01

Odamız 35. Grup Plastik Hammaddeleri ve Plastik Enjeksiyon Mamulleri Sanayii Meslek Komitesi 17 Mayıs 2024 Cuma günü, Odakule Fazıl Zobu Meclis Salonu'nda Sanayide Etkili Elektrik Tedariki konusunda bir seminer düzenledi.

Enerjinin büyük önem taşıdığı günümüz koşullarında elektrik enerjisinin tedariğinin nasıl daha verimli yapılabileceğinin değerlendirildiği seminere plastik sektöründe yer alan firmalar ve sektörel dernekler katılım sağladı.


Plastik Hammaddeleri ve
Plastik Enjeksiyon Mamulleri
Sanayii Meslek Komitesi Başkanı
Ömer Karadeniz

Seminer, Plastik Hammaddeleri ve Plastik Enjeksiyon Mamulleri Sanayii Meslek Komitesi Başkanı Ömer Karadeniz’in açılış konuşması ile başladı. Panel oturumu ile devam eden seminerde Elektrik Tedarik Teklifleri, Opsiyonları ve Geleceği hakkında Enerji Ticareti Derneği’nden İlhan İnan bilgilendirme yaptı. Boden Hukuk Bürosu kurucu ortağı Değer Boden de Elektrik Satış Sözleşmelerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler ile ilgili katılımcılarla interaktif bilgi alışverişinde bulundu. İSO Enerji Masası – Elektrik Tedariği Danışmanı Fetih Evren Şahin ise “Etkili Elektrik Tedariği Nasıl Yapılır?” sorusuna cevap veren bir sunum gerçekleştirdi. 

Seminer, katılımcıların sorularına, konuşmacıların verdiği cevaplar ile son buldu

Elektrik Tedarik Teklifleri, Opsiyonları ve Geleceği sunumu için tıklayınız.

Elektrik Satış Sözleşmelerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler sunumu için tıklayınız.

Etkili Elektrik Tedariği Nasıl Yapılır? sunumu için tıklayınız.