42. Grup Genişletilmiş Sektör Toplantısı

  • Haberler
grup42-manset-01

42. Grup Metal Yapı ve Yapı Parçaları Sanayii Meslek Komitesinin organizasyonunda gruba mensup üyeler ile 17 Ocak 2023 tarihinde ve İTO Cemile Sultan Tesislerinde “sektöre mensup üyeler arasında tanışma ve karşılıklı görüş alışverişinde” bulunmak üzere yemekli bir toplantı gerçekleştirildi.

İSO Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar ile 42. Grup Metal Yapı ve Yapı Parçaları Sanayii Meslek Komitesi Başkanı Muharrem Sinan Kılıç’ın açılış konuşmaları ile başlayan toplantıda, Meslek Komitesinin önceki dönem yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili üyelere bilgi aktarıldı. Toplantıda ayrıca İSO Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Çoban “Mesleki Eğitim İş birliği Projesi” İSO Endüstriyel Tasarım ve Prototipleme Merkezi Genel Müdürü Ahmet Şevki Ural “merkezde verilen hizmetler” ve son olarak da Exımbank Tuzla İrtibat Bürosu Müdür Yardımcısı Adnan Soylu bankalarının “kredi imkanları” ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.


İSO Yönetim Kurulu Üyesi
Kemal Akar

Sunumların ardından katılımcıların sektörde yaşamakta oldukları sektörel sorunlar ele alındı ve söz konusu sorunlara yönelik çözüm önerileri birlikte değerlendirildi.