51. Grup İklimlendirme Ekipmanları Sanayii Toplantısı

  • Haberler
etkinlik-51-manset

51. Grup İklimlendirme Ekipmanları Sanayii Meslek Komitemiz 18 Ekim 2023 tarihinde İTO Cemile Sultan Tesislerinde sektöre mensup üyelerin birbirleri ile tanışması ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunması için yemekli bir toplantı gerçekleştirdi. 

Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Hayri Gökşin açılış konuşması yaptı. Gökşin konuşmasında İstanbul Sanayi Odası’nın hizmet ve faaliyetleri ve 51. Grup Meslek Komitesi hakkında bilgi aktardı. Toplantıda, Profesyonel Bireysel ve Yönetici Koçu ve Eğitmen Aysel Eker liderlik üzerine “O Lider Ben Değilim de Kim?” başlıklı sunum gerçekleştirdi. Meslek Komitemiz adına ayrıca Meclis Üyesi Cem Savcı da bir konuşma yaptı. Savcı, sektörel sorunların gündeme getirilmesi ve ilgili mercilere iletilmesinde İstanbul Sanayi Odası’nın önemine vurgu yaptığı konuşmasında bu tür etkinliklerin sektörün öncelikli konularının birlikte ele alınması için bir fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğine işaret etti. 

Toplantıda ayrıca sektörün öncelikli konuları olan vize sorunu, İstanbul’da sanayinin yerleşimi ve yoğunluğu, test laboratuvarları, kalifiye eleman temininde yaşanan sıkıntılar ve karbon ayak izi ile ilgili sektörel sorunlar ele alındı ve söz konusu sorunlara yönelik çözüm önerileri birlikte değerlendirildi.