İSO 48. Grup Meslek Komitesi Toplantısı TUBİDER ile Birlikte Yapıldı

• Haberler
48_grup_manset_01

Odamız 48. Grup Elektrik, Elektronik, Bilişim ve Kablo Sanayii Meslek Komitesi Üyeleri ve Tübider Bilişim Sektörü Derneği’nin (TÜBİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay IŞIK ve dernek yetkililerinin katılımıyla 21 Şubat 2024 tarihinde, tanışma amaçlı ve sektörün öncelikli konuları kapsamında iş birliklerinin değerlendirildiği bir ortak toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda İSO KOZA girişimcimiz İltema A.Ş. tarafından “Otomotivden İnşaat ve Savunma Sanayisine Tekstil Bazlı Isıtma Çözümleri” konu başlıklı bir sunum gerçekleştirildi. TÜBİDER’in de kendi faaliyetleri ile ilgili yaptığı bilgilendirme sonrasında, iş birliği alanları ve ortak yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda dijital dönüşümün bir kültür olduğu ve dijital dönüşüm ile ilgili ortak bir platformun kurulmasının faydalı olabileceğine yer verildi. Toplantıda ayrıca sektörün sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri birlikte değerlendirildi ve sektörün ortak sorunları ile ilgili kurumların birlikte hareket etmesinin çözüme ulaşma açısından önemine vurgu yapıldı.