İSO 48. Grup Meslek Komitesi Toplantısı TÜBİSAD ile Birlikte Yapıldı

• Haberler
48grup-manset-01

Odamız 48. Grup Elektrik, Elektronik, Bilişim ve Kablo Sanayii Meslek Komitesi Üyeleri ve Bilişim Sanayicileri Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Tombalak ve Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Kayalıoğlu’nun katılımıyla 19 Temmuz 2023 tarihinde, tanışma amaçlı ve sektörün öncelikli konuları kapsamında iş birliklerinin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda Odamızın teknoloji, Ar-Ge ve inovasyon, üniversite sanayi işbirliği, girişimcilik ve dijital dönüşüm alanlarında üyelere yönelik gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında katılımcılara bilgi verildi. TÜBİSAD’ın da kendi faaliyetleri ile ilgili yaptığı bilgilendirme sonrasında, işbirliği alanları ve ortak yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca sektörün sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri birlikte değerlendirildi ve sektörün ortak sorunları ile ilgili kurumların birlikte hareket etmesinin çözüme ulaşma açısından önemine vurgu yapıldı.