Örme Kumaş Sanayi Sektör Raporu’nun Lansmanı Yapıldı

  • Haberler
orme_kumas_sanayi_12_manset

 İstanbul Sanayi Odası 12. Grup Örme Kumaş Sanayii Meslek Komitesi Üyelerimizin katkılarıyla hazırlanan Örme Kumaş Sanayi Sektör Raporu’nun lansman toplantısı, 21 Aralık 2023 tarihinde Wish More Hotel’de gerçekleştirildi.

Toplantıya Tekstil ve Hazır Giyim Meslek Komitesi Üyelerimizin yanı sıra sektörel dernek ve kuruluşlardan temsilciler ile sektörde faaliyet gösteren üye firmaların temsilcileri katılım sağladı.

İstanbul Sanayi Odası 12. Grup Meslek Komitesi Başkanı İsmet Akkaya, Meclis Üyesi İsmail Gülle ve Örme Sanayicileri Derneği Başkanı Fikri Kurt’un yapmış olduğu açılış konuşmalarının ardından raporu hazırlayan Odamız Danışmanı Dr. Can Fuat Gürlesel söz aldı. Gürlesel, bir sunu yaparak önce Türkiye'de ve Dünyadaki ekonomik gelişmelerin sanayiye etkilerini ve 2024 yılı beklentileriyle ilgili değerlendirmelerini paylaştı.

Ardından hazırlamış olduğu rapor ile ilgili önemli noktalara değindi. Rapor içeriği ile ilgili paylaşmış olduğu bilgiler sonrasında sektörün rekabet gücünün artırılmasına yönelik önerilerde bulundu ve katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Örme Kumaş Sanayi Sektör Raporu