Sürdürülebilirlik Odaklı Gelişmeler ve Avrupa Yeşil Mutabakatı'nın Mobilya Sektörüne Etkileri Webinarı Gerçekleştirildi

  • Haberler
24_grup_manset_01

24. Grup Büro ve Mağaza Mobilyaları Sanayii Meslek Komitesi’nin organizasyonunda, 25 Haziran 2024 Salı günü, sektör firmalarını sürdürülebilirlikle ilgili temel kavramlar hakkında bilgilendirmek ve AYM ile diğer küresel gelişmeleri ele alarak sektörel risk ve fırsatları değerlendirmek üzere "Sürdürülebilirlik Odaklı Gelişmeler ve Avrupa Yeşil Mutabakatı'nın Mobilya Sektörüne Etkileri" konulu bir webinar gerçekleştirildi.

24. Grup Büro ve Mağaza Mobilyaları Sanayii Meslek Komitesi Başkanı Selim Gül açılış konuşmasında sürdürülebilirlik konusunun sektör için önemine değinerek meslek komitesi olarak bu konuda üye firmaların farkındalığını arttırmayı amaçladıklarını belirtti.

Açılış konuşmasının ardından İSO Sürdürülebilirlik ve Koordinasyon Şubesi Müdürü Gülberk Ertap Kaya moderatörlüğünde, S360’tan A. Eren Öztürk, T.C. Ticaret Bakanlığı Uluslararası Anlaşmalar ve AB Genel Müdürlüğü AB Tek Pazar ve Yeşil Mutabakatı Dairesi Ticaret Uzmanı Elif Berrak Taşyürek ve Koleksiyon Mobilya Sanayi A.Ş., Entegre Yönetim Sistemleri Müdürü Saliha Kaya’nın konuşmacı olduğu panel oturumu gerçekleştirildi.

Sürdürülebilirlik ile ilgili Temel Kavramlar ve Küresel Gelişmeler, Avrupa Yeşil Mutabakatı ve Mobilya Sektörüne Yönelik Düzenlemeler ile sektörel deneyimlerin ele alındığı panel, katılımcıların konuşmacılara yönelttiği soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Söz konusu toplantıda yapılan sunumlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Koleksiyon Sektörel Deneyimler Attach S360-Sürdürülebilirlik ile İlgili Temel Kavramlar ve Küresel Gelişmeler Attach T.C. Ticaret Bakanlığı-Avrupa Yeşil Mutabakatı ve Mobilya Sektörü Attach