İngilizler Türkiye’nin Enerji Altyapısı ile İlgileniyor

Londra Finans Merkezi Belediye Başkanı Fiona Woolf , Birleşik Krallık ile Türkiye arasında altyapı faaliyetleri alanında geniş işbirliği olanaklarını bulunduğunu söyledi.

Türkiye uluslararası ticaret açısından bir merkez ülke haline geldiğini belirterek, Türkiye ile gerçekleştirilecek projelerle önemli işbirliği fırsatları var. Türkiye uluslararası ticaret açısından bir merkez niteliğinde. Türk şirketlerinin uluslararası anlamda geniş bir erişim gücü, İngiliz şirketlerinin de çok geniş deneyimleri ve küresel erişimleri bulunuyor ve tüm bu özellikler, iki ülkenin şirketleri açısından önemli işbirliği fırsatları sunuyor. Ortaklıklar yoluyla birlikte insanların ve tüm dünyanın yararlanacağı değerler sunabiliriz' ifadelerini kullandı.