Arjantin Başkonsolosu Diego Alvarez Rivera İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

arjantin-ziyaret-01

Arjantin’in İstanbul Başkonsolosu Diego Alvarez Rivera ve Ticari Diplomatı Antonella Migliavacca, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan’a bir nezaket ziyaretinde bulundu. Dünya ve Türkiye’deki güncel ekonomik gelişmeler hakkında karşılıklı değerlendirme ve fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkiler de konuşuldu. Görüşmede ülkeler arasındaki potansiyel iş birliği olanakları hakkında da tespitler yapılarak, mevcut durumun bu potansiyelin altında olduğu vurgulandı. Ziyarette, gelecekte ticaret ve iş birliği fırsatlarının daha verimli kullanılabilmesi adına birlikte yapılabilecek projelerin de üzerinde duruldu. Bu kapsamda İSO’nun bugüne kadar birçok ülke ile gerçekleştirdiği “Ülke Günü” etkinliğinin Arjantin için de yapılması noktasında mutabık kalındı.