Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

  • Diğer Haberler
bagcilar_manset_01

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a nezaket ziyaretinde bulundu. İSO genel merkezi Odakule binasında gerçekleşen görüşmede İSO Meclis Üyesi Mehmet Umur da bulundu.

Türkiye ve dünya gündemine ilişkin sohbet edilen ziyarete Bağcılar ilçesindeki ekonomik faaliyetlerden ve sanayi yerleşiminden de söz edildi. İlçedeki ekonomik aktivitelerin geliştirilmesine yönelik çeşitli iş birliği olanakları üzerine fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, ilçedeki sanayinin güçlendirilmesi ve yerel işletmelerin rekabet gücünün artırılması amacıyla yapılabilecek çalışmaların önemi vurgulandı. Sanayi sektörünün sürdürülebilir büyümesini sağlamak için kamu kurumları ve yerel yönetimlerle iş birliğinin kritik rol oynadığının önemine vurgu yapılan ziyarette önümüzdeki dönemde hayata geçirilebilecek projelerin detaylarının görüşülmesi adına kurumlar arası iletişimin artırılması konusunda fikri birliğine varıldı.