Gürcistan İstanbul Başkonsolosu Aleksandre Jishkariani, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

  • Diğer Haberler
gurcistan_manset_01

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) İstanbul’daki diplomatik temsilciliklerle olan iyi ilişkileri çerçevesinde, Gürcistan İstanbul Başkonsolosu Aleksandre Jishkariani, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

İSO genel merkezi Odakule binasında gerçekleşen görüşmede Türkiye ile Gürcistan arasındaki mevcut ticari ilişkiler ve gelecekteki iş birliği fırsatları üzerine sohbet edildi. Sınır komşusu olmasının yanında Türkiye’nin, Gürcistan'ın önemli ticaret ortaklarından biri olduğuna değinilen ziyarette enerji, inşaat, turizm ve tarım gibi sektörlerde yatırım fırsatları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. İki ülke arasındaki dostane ilişkilerin daha da derinleşmesi ve sanayi alanındaki iş birliğinin artırılması konusunda iki ülke iş insanlarını bir araya getirecek “ülke günü” benzeri ortak projelerin hayata geçirilmesi konusunda mutabık kalındı.