“İSO Ukrayna-Rusya Ticaret Sorunları Koordinasyon Masası” Kuruldu

rusya-ukrayna-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan son gelişmeler çerçevesinde bu ülkelerle iş ilişkisi olan ve ticaret yapan sanayicilerin karşılaştığı sorunların çözümüne katkı sağlamak, ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde koordinasyonu sağlamak amacıyla “İSO Ukrayna-Rusya Ticaret Sorunları Koordinasyon Masası” kurdu. Odanın üyelerine bu konuda yaptığı duyuru şöyle:

“Sayın Üyemiz,

Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan son gelişmeler çerçevesinde bu ülkelerle iş ilişkisi olan ve ticaret yapan sanayicilerimizin karşılaştığı sorunların çözümüne katkı sağlamak, ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde koordinasyonu sağlamak amacıyla Odamızda İSO Ukrayna - Rusya Ticaret Sorunları Koordinasyon Masası kurulmuştur.

Bu kapsamda, Ukrayna ve Rusya ile yürüttüğünüz işlerde yaşadığınız sorunları ve varsa önerilerinizi disticaret@iso.org.tr adresinden veya 0212-252 29 00/175 numaralı telefondan Odamıza iletebilirsiniz.”