İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Keleş, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt’u Ziyaret Etti

kosgeb-ziyareti-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Keleş, beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çökmez ile birlikte KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt'u ziyaret etti. Ankara KOSGEB Genel Merkez binasında gerçekleşen ve bir nezaket ziyareti niteliğindeki görüşmede İSO Genel Sekreteri Haktan Akın ile Genel Sekreter Yardımcıları Burçin Değirmencioğlu ve Hakan Çoban da bulundu.

İSO ve KOSGEB arasında mevcut yürütülen AR-GE iş birliklerinin durumu üzerine değerlendirmede bulunulan görüşmede dijital dönüşüm ve endüstriyel tasarım gibi alanlarda hangi yeni iş birliklerinin hayata geçirilebileceği üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. KOSGEB desteklerinin KOBİ’lerin ekonomiye katkısının artırılması noktasında kritik bir öneme sahip olduğunun vurgulandığı ziyarette ülke sanayisinin daha yenilikçi ve rekabetçi bir yapıya sahip olabilmesi adına iki kurum arasındaki var olan iletişimin artırılması hususunda fikir birliğine varıldı.