İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı ve İSO Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu İstanbul İl Müdürü Harun Sertbaş’ı Ziyaret Etti

sgk_ist_manset_01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı ve İSO Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İstanbul İl Müdürü Harun Sertbaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, İSO ve İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasındaki iş birliği alanları ve sanayi sektörüne yönelik sosyal güvenlik süreçlerindeki beklentiler ele alındı.

Ziyaret sırasında, sosyal güvenlik konularında daha etkin çözümler geliştirmek için kamu kurumlarıyla yakın iş birliği içinde olmanın önemi vurgulandı. Sanayi sektörüne yönelik sosyal güvenlik uygulamalarında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmede, sosyal güvenlik uygulamalarının etkileri ve gelecekte yapılabilecek ortak projeler üzerinde de duruldu.