İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı ve İSO Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar, Yeni Görevine Başlayan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı M. Bilal Macit’e Nezaket Ziyaretinde Bulundu

  • Diğer Haberler
meb_ziyaret_manset_01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı, İSO Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar ile birlikte, geçtiğimiz eylül ayında yeni görevine başlayan T.C. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı M. Bilal Macit'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Tebrik ve başarı dileklerinin iletildiği ziyaret sırasında, İSO'nun Millî Eğitim Bakanlığı ile 2019 yılından bu yana başarıyla sürdürdüğü Mesleki Eğitim İşbirliği Projesi’nin (İSO MEİP) çıktıları değerlendirildi.

Ankara’da Bakanlık binasında gerçekleşen görüşmede, İSO MEİP kapsamında, sanayi ile eğitim kurumları arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi, gençlerin nitelikli mesleki eğitim alması ve üretim hayatımızın, sanayimizin ihtiyaç duyduğu yetkinliklere sahip bireylerin yetiştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmaların önemine vurgu yapıldı. Bu bağlamda önümüzdeki dönemde MEB iş birliği ile yürütülecek yeni proje ve çalışmaların neler olabileceği üzerinde fikir alışverişi yapıldı.