İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı, İSO’nun Odakule’deki Merkezinde Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
milli_egitim_ziyaret_manset_01

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti.

İSO’nun Odakule’deki genel merkezinde gerçekleşen ziyarette, beş yıla yakın süredir İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen İSO Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü (MEİP) kapsamındaki faaliyetler değerlendirildi. 

Bugün gelinen noktada, mesleki eğitimin hak ettiği yere ulaşabilmesi ve İSO MEİP çalışmalarının bir üst seviyeye taşınabilmesi için neler yapılması gerektiği üzerinde duruldu. 

Bu amaçla; toplumu, aileleri ve öğrencileri mesleki eğitime daha da yakınlaştırmak, mesleki eğitime olan talebi artırmak için yapılabilecek yeni proje ve etkinliklerin neler olabileceği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 

Önümüzdeki dönemlerde gerek öğrenciler ve gerekse aileleri mesleki eğitim alanındaki çalışmalar hakkında daha fazla bilgilendirmek konusunda kurumlar arası sürmekte olan iş birliğinin daha da güçlendirilerek eşgüdümlü faaliyetlerin arttırılması konusunda mutabık kalındı.