İstanbul Sanayi Odası Çin’de İş Yapmak İsteyen Üyeleri İçin “İSO Çin Masası” Kurdu

cin-masasi-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO), başta küçük ve orta ölçekli işletmeler olmak üzere Çin'de iş yapmak isteyen üyelerine yardımcı olmak için “İSO Çin Masası” kurdu. İSO Çin Masası’nda üyelere sektörel araştırmalardan seminerler ve Çinli sektörel kuruluşlarla temaslara kadar birçok konuda, Çin pazarına açılmak isteyen sanayici ve İSO üyelerine hizmet verilecek. İSO konuyla ilgili olarak üyelerini bir duyuru ile bilgilendirdi. Yapılan duyuru şöyle:

“Odamız bünyesinde, üye firmalarımızın Çin pazarı hakkında daha fazla bilgi edinebilmeleri amacıyla İSO ÇİN MASASI kurulmuştur.

İSO ÇİN MASASI'nda, Odamızca sağlanan hizmetlerin yanında ilgili kurum ve kuruluşlarla yapılan iş birlikleri ile Çin pazarı konusunda tek noktadan üyelerimize hizmet verilmektedir.

İSO Çin Masası ile 2022 yılı itibariyle daha geniş kapsamda hizmetler verilmesi ve aşağıdaki konularda çalışmalar yapılması hedeflenmektedir.

• Üye firmalarımızın, ilettiği sorunlara destek olmak,
  • Sektörel pazar araştırmaları,
  • Çin'e gerçekleştirilecek iş geliştirme ziyaretleri,
  • Çin'i anlamak / Çin ile iş yapmak üzerine seminerler,
  • Çin haber bülteni,
  • Çinli sektörel kuruluşlar ile temasların geliştirilmesi,
  • Çin'den gelen toplantı heyet ve ikili iş görüşmesi organizasyonları,
  • Sektörel heyetler.

İSO ÇİN MASASI kapsamı hakkında detaylı bilgiye https://www.iso.org.tr/iso-cin-masasi/ adresinden ulaşabilmektedir.