İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
meb-bakani-ziyareti-02

Bazı bakanlık ve kamu kurumlarını ziyaret etmek için Ankara’da yoğun temaslarda bulunan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimi, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i ziyaret ederek Ankara programını tamamladı. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan başkanlığındaki İSO Heyetinde İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İrfan Özhamaratlı ile Cemal Keleş, İSO Yönetim Kurulu üyeleri Sultan Tepe (Sayman), Kemal Akar, Vehbi Canpolat, Celal Kaya ve Hüseyin Çetin yer aldı. Bakanlık ve İSO iş birliğinde yürütülen Mesleki Eğitim İşbirliği Projesi (MEİP) kapsamında mesleki eğitim çalışmalarının geldiği son durumun paylaşıldığı ziyarette Bakan Özer, İSO Yönetimini yeni dönem için tebrik etti ve başarı dileklerinde bulundu.

Sanayi sektörünün nitelikli eleman sorununa çözüm üretme noktasında hayata geçirilen MEİP projesinin ortaya koyduğu başarı üzerine değerlendirmede bulunan Bakan Mahmut Özer şunları söyledi:

“Son yıllarda ülkemiz için hep birlikte çok güzel çalışmalarımız oldu. Bundan sonra da bunu sürdürme noktasında azami gayret göstermeliyiz. Özellikle mesleki eğitim konusundaki çalışmalarımız yavaş yavaş sonuç veriyor ve verecek. Güzel işler yapabilmek ve bu hikayenin parçası olabilmek çok mutluluk ve keyif verici bir şey. Mesleki eğitime verdiğiniz katkı tüm ülkeye yansıdı. O zamanlar konuşuyorduk, İstanbul’u ayağa kaldırabilirsek tüm Türkiye’de bu konu çözüm yolun girer. Çok önemli mesafeler aldık geçen süre içinde. Demek ki olabiliyormuş.”

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, İSO’nun en önemli çalışmaları arasında yer alan mesleki eğitim çalışmalarına katkılarından dolayı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e teşekkürlerini iletti ve şu değerlendirmede bulundu:

“Mesleki eğitim ile ilgili bizlere verdiğiniz katkı için sizlere teşekkür ediyoruz. Gençlerimizin gelişimi noktasında çok ulvi bir görevi, hep birlikte yerine getiriyoruz. Bu konuya bakış açınız bizim için çok önemli. Bir konuyu dahi birlikte el ele çözebiliyorsak ne mutlu.”