İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Ziyaret Etti

tobb-baskani-ziyareti-01

Ankara’daki temaslarını yoğun bir program içerisinde sürdüren İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan Başkanlığındaki İSO Heyetinde İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İrfan Özhamaratlı ile Cemal Keleş, İSO Yönetim Kurulu üyeleri Sultan Tepe (Sayman), Kemal Akar, Vehbi Canpolat, Celal Kaya, Hüseyin Çetin, Murat Çökmez ve Dr. Faruk Sarı yer aldı. Sanayinin ve sanayicinin gündemindeki önemli konulara dair görüşlerinin paylaşıldığı ziyarette, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, İSO Yönetimini yeni dönem için tebrik etti ve başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarette, Türkiye’de ve dünyada yaşanan güncel ekonomik ve sosyal gelişmeler değerlendirildi.