İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) İstanbul Fuar Merkezi’nde Kurduğu Daimi Stand, Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar’ın da Katılımıyla Yapılan Törenle Hizmete Açıldı

  • Diğer Haberler
stad_manset_02

İstanbul Sanayi Odası (İSO) İstanbul Fuar Merkezi’nde kurduğu daimi stand alanının resmi açılışı İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı ev sahipliğinde Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar’ın katılımıyla yapılan tören ile gerçekleştirildi. Törene Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gültepe, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD) Yönetim Kurulu Başkanı Berke İçten, İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği (İDMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Karaca, İSO Başkan Yardımcısı Cemal Keleş, İSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Çetin ve Dr. Faruk Sarı ile birlikte İSO meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

Tören sırasında sıcak bir sohbet eşliğinde konukları açılan İSO Standı ile ilgili bilgilendiren Özhamaratlı şunları söyledi:

“Bu standımızı üyelerimiz ile birlikte daha büyük başarılar elde edeceğimiz, güçlü iş birliklerine imza atacağımız bir süreç başlatmak ümidiyle açıyoruz. Böylece hem bilgilendirme yapacağız ve hem de sektörün kalbinin attığı bu fuarlardan bilgilenerek sanayi sektörlerimizin güncel durumunu tespit etmeye çalışacağız. Burada, odamızın sunduğu hizmetleri ve yürüttüğü projeleri tanıtmanın yanı sıra, sektörümüzün öncü kuruluşlarıyla daha güçlü ve verimli iş birlikleri kurmamız için önemli bir platform oluşturuyoruz. Sanayi kuruluşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek, yenilikçi projelerimizi paylaşmak ve sektörümüzü geleceğe taşımak adına daimî standımız, bilgi ve iş birliği açısından da bir buluşma noktası olmayı hedeflemektedir”

İstanbul Sanayi Odası (İSO), İstanbul Fuar Merkezi’nde kurduğu daimi stand ile üyelerine ve iş dünyasına faaliyetlerini daha yakından tanıtma imkanına kavuşmuş olacak. İSO burada güncel bilgilendirmelerde bulunmayı, Odanın proje ve hizmetlerini üyelerine tanıtarak potansiyel imkanlardan daha fazla yararlanmalarını sağlamayı, sanayi sektöründeki küresel ve yerel gelişmeleri yakından izlemeyi ve üyelerine en üst düzeyde destek sunmayı amaçlıyor.