İtalya İstanbul Başkonsolosu Clemente’den İSO Başkanı Bahçıvan’a Nezaket Ziyareti

italya-baskonsolosu-ziyaret-02

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) İstanbul’daki diplomatik temsilciliklerle olan iyi ilişkileri çerçevesinde, İtalya’nın İstanbul Başkonsolosu Elena Clemente, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO’nun genel merkezi Odakule’de gerçekleşen ziyarette iki ülkenin ortak gündemi ve ekonomik ilişkiler hakkında fikir alışverişi yapıldı. Türkiye’nin Avrupa’daki en büyük ticaret partnerlerinden biri olan İtalya ile Türkiye arasında ekonomik dinamizmin hangi alanlarda daha fazla artırılabileceğine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede iki kurumun birlikte yapabileceği projeler üzerinde de duruldu.