İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

itu-rektor-ziyaret-01

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu, beraberinde Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ali Deniz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent İnanç, Prof. Dr. Şule Itır Satoğlu ve Prof. Dr. Lütfiye Durak Ata ve Kurumsal İletişim Müdürü Adem Dönmez ile İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. Odakule’de gerçekleşen ziyarette iki kurum arasındaki güçlü iş birliği alanlarında görüş alışverişi yapıldı. Buluşmada İSO’nun İTÜ Çekirdek’te genç girişimci sanayicilere verdiği desteğin bu yıl İTÜ Çekirdek sürdürülebilirlik programı kapsamında verileceği dile getirildi ve sürdürülebilirlik konusunun öneminden bahsedildi. İSO’nun genç girişimcilere verdiği mentorluk desteğinin ele alındığı toplantıda üniversite sanayi iş birliğinin nasıl daha verimli olacağı noktasında fikirler paylaşıldı.