Mobilya Sanayicileri Sorunlarını Anlattı

mobilya-sanayicileri-02

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) mobilya sanayicilerinden oluşan 39. ve 40.Grup Meslek Komiteleri, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Mobilya Sanayisinin sorunlarının ele alındığı ziyarette, meslek komitelerinin çalışmaları da konuşuldu. 39. Grup Meslek Komitesi heyetinde; Meclis Üyesi ve Meslek Komitesi Başkanı Aydın Aslandağ, Meclis Üyesi Selahattin İnce, Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Davut Karaçak, Meslek Komitesi Üyeleri Erhan Çeliker ve Selim Gül yer aldı.

40. Grup Meslek Komitesi heyetinde ise Meclis Üyeleri Halil Köklü ve Ali Ekber Özkan, Meslek Komitesi Başkanı İbrahim Yazıcı, Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Önder Erdemir ve Meslek Komitesi Üyesi Erdoğan Döner bulundu.