Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER) Yönetimi, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ile Bir Araya Geldi

  • Diğer Haberler
pagder_manset_01

Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER) Yönetimi, PAGDER Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Gülsün başkanlığında, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan'ı ziyaret etti. İSO genel merkezi Odakule binasında gerçekleşen ziyarette, görevi 31 Mayıs’ta bırakacak olan PAGDER Başkanı Gülsün, Bahçıvan’a görev süresi boyunca İSO’nun yakın ilgi ve dernek çalışmalarına katkısı için teşekkür etti. Gülsün: “Gerek sizin ve gerekse İSO’nun kurumsal desteği ve çalışmalarımıza her zaman verdiği katkı çok değerliydi. Görevine yeni başlayacak olan yeni dernek yönetimimizin de aynı titizlikle bu iş birliğini sürdüreceğine inanıyorum” dedi.

Ziyaret sırasında Gülsün’e derneğe olan katkılarından dolayı teşekkür eden ve 31 Mayıs’ta görevi devralacak olan Kenan Benlier’i de tebrik eden Bahçıvan, kurum olarak sektörel derneklerle olan yakın ilişkileri çok önemsediklerini ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da PAGDER ile olan yakın temas ve iş birliğini sürdüreceklerini söyledi.

Yaşanan güncel ekonomik gelişmeler üzerine sohbet edilen ziyarette plastik sanayiinin mevcut durumu, sektörde yaşanan zorluklar ve geleceğe yönelik stratejik hedefler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Sektörün beklentilerinin ve taleplerinin de ele alındığı ziyarette ülke sanayisinin gelişimi için daha etkin iş birliklerinin önemine vurgu yapıldı. Sektördeki yenilikçi projeler ve sürdürülebilirlik konularında birlikte çalışmanın çok değerli olduğuna değinilen görüşmede Türk sanayisinin rekabet gücünü artırmak ve sektörel sorunlara çözümler üretmek adına kurumlar arası iletişimin artırılması hususunda fikir birliğine varıldı. Ziyarette PAGDER heyetinde şu isimler yer aldı:

PAGDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Benliler, PAGDER Yönetim Kurulu Üyeleri Oğuzhan Gürlek, Pelin Karadeniz Kış, PAGDER Denetim Kurulu Üyesi Halil Gökhan Can (İSO Meclis Üyesi), PAGDER GYK Üyeleri Volkan Yaprak ve Ömer Köstek.