Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
tkyd_manset_01

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO genel merkez binası Odakule’de gerçekleşen görüşmede iki kurum arasındaki iş birliği fırsatları ve Türkiye'de kurumsal yönetim uygulamalarının yaygınlaştırılması konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Türkiye’de ve dünyada yaşanan güncel gelişmeler üzerine sohbet edilen ziyarette iki kurum arasındaki iş birliği fırsatları ve kurumsal yönetim uygulamalarının sanayi sektörüne katkıları ele alındı. TKYD'nin Türkiye'de kurumsal yönetim kültürünün yaygınlaştırılması ve bu alanda farkındalık yaratılması amacıyla yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulunulan görüşmede kurumsal yönetim ilkelerinin sanayi sektörü için taşıdığı önemin altını çizildi. İSO'nun eğitim birimi İSO Akademi ile TKYD’nin eğitim birimi olan TKYD Uluslararası Kurumsal Yönetim Enstitüsü arasında, kurumsal yönetim standartlarını yükseltmeyi amaçlayan, projelerin hayata geçirilmesi üzerine fikir alışverişi yapılan ziyarette sivil toplum kuruluşları arasındaki iletişimin önemi de vurgulandı.