İstanbul Sanayi Odası, İstihdam Seferberliği Toplantılarına BEYSİAD ile Devam Etti

beysiad-istihdam-toplantisi-02

İstanbul Sanayi Odası (İSO), İstihdam Seferberliği kapsamında düzenlediği bilgilendirme toplantılarına Beylikdüzü’nde Beylikdüzü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEYSİAD) ile devam etti. Beylikdüzü OSB’de gerçekleşen toplantının ev sahipliğini BEYSİAD Başkanı Nuri Aslan yaptı. Toplantıda yer alan katılımcılar, istihdam konusunda verilen teşvikler ve destekler ile ilgili İstanbul Çalışma ve İş Kurumu Büyükçekmece Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Fazlı ile Küçükçekmece Sosyal Güvenlik Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Sedat Çelik tarafından verilen bilgileri dinledi. Bilgilendirmenin ardından soru-cevap bölümünde teşviklerin nasıl kullanılacağı ve desteklerin kapsamı hakkında gelen sorular konuşmacılar tarafından yanıtlandı.

Toplantıda şu konular ele alındı:

• İş Başı Eğitim Programının Niteliği
  • İş Başı Eğitim Programı İşveren Prim Teşviki