İSO Daimi Standı İstanbul Fuar Merkezi’nde Açıldı

İSO Fuar

İstanbul Sanayi Odası (İSO), sürdürmekte olduğu hizmet ve projelerini sektör temsilcilerine, profesyonellere ve ilgililere interaktif bir şekilde tanıtabilmek amacıyla Türkiye’nin en önemli fuarlarının yer aldığı İstanbul Fuar Merkezi’nde daimî standını hizmete açtı.

Sanayi iklimini yönlendiren, sanayi şirketlerinin sürdürülebilir rekabet gücünü ve yetkinliklerini artırmayı hedefleyen İstanbul Sanayi Odası, 4 Eylül 2024 tarihinde AYMOD (Ayakkabı ve Moda) Fuarı’nda İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın İrfan Özhamaratlı’nın ev sahipliğinde T.C. Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Özgür Volkan Ağar’ın ve değerli sektör temsilcilerinin katılımı ile yapılan açılış töreninde İstanbul Fuar Merkezi’nde yer alan daimî standının açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta konuşma yapan İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın İrfan Özhamaratlı, sanayicilerimiz, sektör temsilcileri, profesyonel

İSO daimî standı, İstanbul Fuar Merkezi’nin ev sahipliği yapacağı tüm fuarlarda açık olup sektör temsilcilerinin, profesyonellerin ve ilgilerin ihtiyaç duydukları her konuda bilgi alabilecekleri, sektörel yayınlara erişim sağlayabilecekleri, hali hazırda karşılaştıkları sorunlara hızlı ve proaktif çözüm bulabilecekleri önemli bir etkileşim noktası olmayı hedeflemektedir.

İSO’nun benimsediği interaktif iletişim çalışmaları çerçevesinde fuarlara katılan İSO üyeleri yerinde ziyaret edilmekte hem sektörel gelişmeler hakkında bilgi alışverişi sağlanmakta hem de firmanın ihtiyaç duyabileceği güncel hizmetler ve projeler hakkında bilgilendirmelerde bulunulmaktadır.

İSO daimî standı açıldığı günden bu yana birçok STK’nın, iş birliği kuruluşlarının, ulusal ve uluslararası sektörel kuruluşların, akademisyenlerin, danışmanların, öğrencilerin, idarecilerin uğrak yeri olma niteliğini kazanmaya başlamıştır.

2024 Yılı İçerinde İSO’nun aktif olarak katılım sağlayacağı fuar listesi şöyledir:

İSO Fuar