İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ile Bir Araya Geldi

  • Diğer Haberler
huzur-hastanesi-vakfi-ziyaret-01

İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Vakfın Başkanı Rahmi Korkmaz başkanlığında bir heyetle İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO Başkanı Erdal Bahçıvan ev sahipliğinde gerçekleşen ve bir nezaket niteliğindeki ziyarette İSO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Kemal Akar ile Başkan Yardımcısı İlhan Koyunseven ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özer, Ender Yazıcıoğlu ve Musa Sucu katıldı.

İSO genel merkezi Odakule binasında gerçekleşen görüşmede İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni çalışma dönemi için de İSO Başkanı Bahçıvan’a ve İSO Yönetimi’ne başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarette İSO’nun da kurucuları arasında bulunduğu İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı’nın güncel durumu üzerine de istişare de bulunuldu, Vakfın bugün sahip olduğu imkanların nasıl daha da iyileştirilebileceği konuşuldu.