İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Başkanı Özgür Burak Akkol ile Odakule’de Bir Araya Geldi

  • Diğer Haberler
tisk-baskai-toplanti-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) BAŞKANI Özgür Burak Akkol ile Odakule’de bir araya geldi. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İrfan Özhamaratlı ve Cemal Keleş, İSO Yönetim Kurulu Üyeleri Sultan Tepe (Sayman), Kemal Akar, Hüseyin Çetin, Celal Kaya ve Dr. Faruk Sarı da bulundu. Ziyarette MESS Projeler Müdürü Bahadır Keskin ve İSO Genel Sekreteri Haktan Akın de yer aldı.

Türkiye ve dünya gündemindeki güncel konuların konuşulduğu görüşmede, çalışma hayatında yaşanan son gelişmeler değerlendirildi. Ziyaret sırasında şirketlerin dijitalleşme süreçlerine önemli katkıda bulunan dijital dönüşüm ve yetkinlik gelişim merkezi MEXT bağlamında iki kurum arasında yapılabilecek teknolojik işbirlikleri konuşuldu. Bununla birlikte iş sağlığı ve güvenliği konusunda gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar ve İSO Akademi, TİSK Akademi ve MESS Akademi işbirliği ile iş dünyasına sunulabilecek yeni eğitim programları görüşüldü.