İstanbul Sanayi Odası ve Kıbrıs Türk Sanayi Odası Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

  • Diğer Haberler
iso_ktso_is_birligi_manset

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, KTSO Başkanı Ali Kamacıoğlu başkanlığında İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimini ziyaret etti. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmede İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İrfan Özhamaratlı ile Cemal Keleş ve İSO Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Akar, Vehbi Canpolat, Celal Kaya, İnan Altınbaş, Hüseyin Çetin, Dr. Faruk Sarı, Murat Çökmez ve İSO Genel Sekreteri Haktan Akın ile İSO Genel Sekreter Yardımcısı Burçin Değirmencioğlu katıldı.

İSO genel merkezi Odakule’de gerçekleşen görüşmede KTSO heyetinde KTSO Asbaşkanı Mustafa Ersözlü ile KTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Ciddi, Metin Oral, Mustafa Betmezoğlu, KTSO Genel Sekreteri Belgin Özoğul ve beraberinde T.C. Lefkoşa Büyükelçiliği Ticaret Ateşesi Aytaç Yenal da yer aldı.

Türkiye’de ve dünyada yaşanan güncel gelişmelerin görüşüldüğü ziyarette, sanayinin güncel konuları üzerine istişarelerde bulunuldu. İki ülke arasındaki potansiyel iş birliklerinin de ele alındığı görüşmede, iki Oda arasında iş birliği protokolü imzalandı. Hayata geçirilen protokol kapsamında iki Oda üyelerinin ortak yatırım imkanlarının geliştirilmesi ve KKTC üretim kapasitesinin ve ihracatının artırılmasına katkı sağlanması hedefleniyor.