İstanbul Sanayi Odası Yönetimi, T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, T.C. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve T.C. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u Ziyaret Etti

ankara_manset_02

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan Başkanlığında Ankara’da Bakanlıklara ziyaretlerde bulundu. İSO heyetinde İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İrfan Özhamaratlı ve Cemal Keleş, İSO Yönetim Kurulu Üyeleri Sultan Tepe (Sayman), Kemal Akar, İnan Altınbaş, Hüseyin Çetin, Dr. Faruk Sarı, Murat Çökmez ile birlikte İSO Genel Sekreteri Haktan Akın da yer aldı.

Hükümetin yeni çalışma dönemde görev alan T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, T.C. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve T.C. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a tebrik ve başarı dileklerini ileten İSO Yönetimi, ziyaretler sırasında Bakanlara sanayi sektörünün gündemindeki önemli konuları ve çözüm odaklı önerilerini aktarma fırsatı buldu.