İSO 12. Sanayi Kongresi Soma İçin Saygı Duruşu İle Başladı

  • Etkinlikler
12.sanayi-kongre-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen 12. Sanayi Kongresi, “21. Yüzyılla Büyük Yüzleşme” temasıyla bugün Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. Soma için saygı duruşu ile başlayan Kongre’de İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, 12. Sanayi Kongresi Bildirgesi’ni okudu.

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Türkiye için tehdit oluşturan siyasi, ekonomik ve sosyal alandaki tüm vasatlıkları ortaya koymak ve ortak akılla bütünsel bir sanayi stratejisi geliştirerek sürdürülebilir küresel refaha ulaşmak amacıyla 12. Sanayi Kongresi’ne ev sahipliği yaptı. “21. Yüzyılla Büyük Yüzleşme” temasıyla bugün Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen kongreye, sanayi, kamu, iş dünyası, akademi ve sivil toplum dünyasından çok sayıda temsilci katıldı.

Kongre’nin açılışında önceki gün Soma’da yaşanan elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden madencilerimiz için kısa bir film gösterimi yapıldı ve saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından kongre başladı.